Головна / Публікації та новини / Увесь час незалежності про українців ніхто і ніколи не турбувався

публікації та новини

  • Підзаголовок
  • Увесь час незалежності про українців ніхто і ніколи не турбувався

    Апр - 07 - 2020

    Сам по собі карантин є абсолютно незаконним

    Абсолютно неадекватні “Слуги народу”, які обіцяли служити народу, своїми незаконними діями ввели надзвичайно високі штрафи на період карантину. Фактично дешевше їздити за кермом п’яним, ніж, на думку можновладців, виходити в лісопаркову зону. Зрозуміло, що все це робиться не через турботу про людей, тому що дуже просто боротися з тим, чого немає. Потім ці є самі можновладці розкажуть, що вірус перемогли і загалом українці будуть розказувати, що саме “слуги народу” начебто його побороли.

    Що ще цікавого випливає? А те, що зараз Янукович сидить в Росії, витирає сльози хустинкою, яку йому подають Захарченко і Микола Янович, і каже: “Хіба так можна було?”. До чого це, ви спитаєте? До теми штрафів. Всі ми розуміємо, що це абсолютно некомпетентні дії влади, які викликані швидше їх особистою панікою і розгубленістю. Ці дії не збігаються з реальними загрозами, тому що навіть розвиток хвороби не дає підстав говорити про надзвичайно великі наслідки. Тобто ми розуміємо, що можна було б ввести точкові заходи, які б максимально забезпечували людей, які найбільше піддаються цьому захворюванню, а заганяти людей в резервації — є неадекватним. Звичайно, люди будуть оскаржувати ці положення. Багато говорять ще і про те, що врешті-решт ми отримаємо соціальний вибух. Ми бачили ситуацію в Гідропарку, коли поліція намагалися затримати спортсменів і отримала відсіч. Спортсмени, які там тренуються, почали виказувати своє незадоволення і навіть ставити питання про необхідність збиратися і протистояти цьому свавіллю.

    Думаю, що поки, звичайно, у декого ще є кошти, дехто продовжує відпочивати, але більшість розуміє, що ці негативні тенденції рано чи пізно будуть вже закінчуватися. Звичайно, сподіваюсь, що серед поліцейських 98% є також адекватними людьми, які розуміють, що такої маячні, як штрафувати людей за те, що вони вийшли на вулицю, не можна робити, тому що якщо це дійсно було б страшно, то і президент, і депутати сиділи б вдома. Але вони потихеньку протягнули продаж української землі і попротягували різні цікаві призначення, і надалі продовжуючи розпил державного бюджету України.

    Сам по собі карантин є абсолютно незаконним, вже в судах є декілька позовів з цього приводу. Він мав вводиться за поданням санітарного лікаря, а у нас взагалі Санепідемслужба була ліквідована! Ляшка просто призначили, причому постановою Уряду без внесення змін у законодавство. А це є незаконним. Тобто фактично Уряд своєю постановою намагався підмінити закон, а цього робити не можна було. І потім ті ж самі поліцейські, які складали незаконні протоколи, можуть опинитися в ролі тих міліціонерів, які розслідували по майданівцям справи свого часу, яких потім тих же міліціонерів влада і кинула. Чи ви думаєте “слуги народу” будуть когось захищати? Порозбігаються по кущах, а по поліцейських може встати питання щодо законності їхніх дій.

    Тому їм не варто забувати, як держава вчиняє з людьми, які сліпо виконують незаконні вказівки. Весь час незалежності про українців ніхто і ніколи не турбувався. Я дуже сумніваюсь, що хтось турбується за нас з вами, за громадян України. Турбуються за інші речі, які не пов’язані з нами. Сподіваюсь, що суди також займуть позицію на користь народу України, якому вони покликані служити, а не переляканій владі. Вже є практика відмови.

    Очевидно, що будуть якісь демонстративні покарання. Звичайно, такі речі мають застосовуватися більш точково, не огульно, практика має бути розумною.

    Посилання на першоджерело: https://from-ua.com/mneniya/541783-sergii-voichenko-uves-chas-nezalezhnosti-pro-ukrainciv-nihto-i-nikoli-ne-turbuvavsya.html

    Поділитися

    Коментарі

  • Підзаголовок
  • Обсуждение закрыто.