Головна / Публікації та новини / «Все одно що лити воду на гарячий пісок». Войченко розповів, чому збільшення фінансування силовиків не убезпечить українців

публікації та новини

  • Підзаголовок
  • «Все одно що лити воду на гарячий пісок». Войченко розповів, чому збільшення фінансування силовиків не убезпечить українців

    Июн - 11 - 2020

    Український адвокат, кандидат юридичних наук Сергій Войченко пояснив, чому Аваков попросив виділити додаткове фінансування для силових структур. Про це він розповів в ексклюзивному коментарі для ЕХО Києва.

    На його думку, гроші підуть на посилення правоохоронців, бо влада боїться свого народу. У зв’язку з подіями, які відбувалися останнім часом – мінування мосту, стрілянина в Броварах – у суспільства сформувалася думка, що рівень злочинності зростає, люди відчувають себе в небезпеці.

    Тому Аваков і підконтрольне йому відомство бачать тільки одну можливість «залагодити» проблему – збільшити фінансування.

    Войченко вважає, що зараз при владі перебувають люди далекі від держслужби і державного мислення, а замість них країну заповнили комерсанти.

    «Якщо державник намагається розв’язувати проблему через дії, то комерс намагається вирішити проблему грошима. Для комерсантів все купується і продається. Надалі бездумних реформ і подій в державі була вимита велика плеяда управлінців, а замість них прийшли сторонні люди », – розповів адвокат.

    Він підсумував, що виділення цих грошей це чергова спроба закрити дірку в управлінні грошима. «Це все одно що в пустелі лити воду на гарячий пісок», – резюмував він.

    Посилання на першоджерело: https://echokieva.com/uk/vse-odno-shho-liti-vodu-na-garyachij-pisok-vojchenko-rozpoviv-chomu-zbilshennya-finansuvannya-silovikiv-ne-ubezpechit-ukrainciv/

    Поділитися

    Коментарі

  • Підзаголовок
  • Обсуждение закрыто.