Головна / Публікації та новини / Судові рішення виносяться роками: адвокат розповів, чи є сенс судиться через розбите в ямі авто

публікації та новини

  • Підзаголовок
  • Судові рішення виносяться роками: адвокат розповів, чи є сенс судиться через розбите в ямі авто

    Фев - 05 - 2019

    Адвокат Сергій Войченко зазначив, що питання відшкодування збитків, які завдані українськими дорогами,  постійно постає перед українськими автомобілістами за весь час, скільки існує «Укравтодор». Однак, за його словами, судова практика має як рішення на користь постраждалих автомобілістів, так і ті, які знімають відповідальність з експлуатантів доріг.

    Рішення про відмову від залучення до відповідальності і компенсації збитків мотивуються тим, що водій був попереджений дорожніми знаками про стан дороги і при русі повинен ураховувати дорожню обстановку.

    Позитивні ж рішення судів можуть тривати роками і проходити через всі судові інстанції. Адвокат навів приклад такого позитивного для автомобіліста рішення, яке знаходилося в судах 3 роки.

    Судитися чи ні: кожен для себе вирішує сам. Але чим довше ми будемо за свої кошти ремонтувати понищені автомобілі тими дорогами, за якість яких ми вже неодноразово заплатили — сплачуємо державі грабіжницькі податки, тим довше дороги й надалі будуть такими. Я думаю, що в цьому випадку можна було б власникам авто об’єднатися і не ігнорувати ситуацію.

    Посилання на джерело: https://www.obozrevatel.com/ukr/tv/sudovi-rishennya-vinosyatsya-rokami-advokat-rozpoviv-chi-e-sens-suditsya-cherez-rozbite-v-yami-avto.htm

    Поділитися

    Коментарі

  • Підзаголовок
  • Обсуждение закрыто.